طريقة تحضير كرات البطاطس الهندية
المقادير:4 ثمرة بطاطس مسلوقة ومهروسة قرن فلفل أخضر (بارد أو حامي) مفروم¼ كوب كزبرة خضراء مفرومة¼ كوب نعناع أخضر مفروم ملعقة صغيرة بيكينج بودر ملعقة صغيرة كمون كوب بقسماط ملح وفلفل زيت للتحميرالطريقة:
1- حُطّي البطاطس المهروسة في طبق واسع وضيفي عليها الملح والفلفل والكمون والنعناع والكزبرة والبيكينج باودر، وقلّبيهم كويس جدا مع بعض
.2 شكّلي خليط البطاطس على هيئة كرات حجمها متوسط، وغطّيها بالبقسماط كويس، وبعدين اقليها في الزيت وقدّميها سخنة.